17 juni 2017

Door:

Categorieën: Nieuws, Overige

Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes zet zich in voor kinderen waarvan de ouders/verzorgers zich geen kinderfeestje kunnen permitteren omdat zij hier niet de financiële middelen voor hebben of omdat zij hier lichamelijk niet toe in staat zijn. Dankzij Uitgestelde Kinderfeestjes krijgen die kinderen toch het verjaardagsfeestje die zijn verdienen. Ieder kind verdient een onbezorgde jeugd!

Wij vinden dit een prachtig initiatief en daarom stelt Outdoor Gelderland tijdens het evenement dat van woensdag 28 juni t/m zondag 2 juli plaats vindt meerdere kinderfeestjes beschikbaar. Een dag onbezorgd genieten van paarden en alles eromheen op Outdoor Gelderland, wie wil dit nou niet?

Wij zijn blij dat we een bijdrage mogen leveren aan dit prachtige initiatief van Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes en we kunnen niet wachten om al die glunderende gezichtjes te zien op Outdoor Gelderland!

Tijdens Outdoor Gelderland is in het kinderdorp bij de stand van Berbar meer informatie te vinden over de Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes. Wil jij ook bijdragen aan dit fantastische initiatief? Bezoek de website www.uitgesteldekinderfeestjes.nl/kom-in-actie/ en kijk wat jij kan doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *