13 juni 2017

Door:

Categorieën: Concoursen, Dressuur, Nieuws, Springen

Afgelopen zaterdag vonden de laatste twee selectiewedstrijden voor de Outdoor Gelderland Trofee plaats. Er is fanatiek gestreden voor die laatste felbegeerde finaletickets. Tijdens de selectiewedstrijd voor de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee, georganiseerd door de Sterrruiters uit Haaksbergen, zijn in totaal weer 9 finaleplaatsen verdeeld onder de beste 3 van de klasses L, M en Z. In Kootwijk organiseerde RSV Barneveld e.o. & PC De Schaffelaartjes de laatste selectiewedstrijd voor de Friso Woudstra Architecten Outdoor Gelderland Trofee. Hier werd naast het springen ook de dressuur verreden en daar zijn in totaal 24 finaletickets uitgedeeld.

Prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

Met deze deelnemers is ons deelnemersveld voor de Outdoor Gelderland Trofee dan ook helemaal gevuld. Daarmee zijn wij klaar voor de grote finale die tijdens Outdoor Gelderland zal plaatsvinden. De eerste startlijsten zullen ongeveer een week voorafgaand aan de finale gepubliceerd worden op onze website www.outdoorgelderland.nl en natuurlijk vermelden we dit ook op onze Facebookpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *