29 mei 2017

Door:

Categorieën: Concoursen, Dressuur, Nieuws, Springen

Afgelopen weekend vond in het Zeddamse bos de vijfde selectiewedstrijd voor de Friso Woudstra Architecten Outdoor Gelderland Trofee plaats. Deze selectiewedstrijd werd georganiseerd door paardensportcentrum de Liemers. Het was een sportieve en succesvolle dag met een grote opkomst. Naast het springen, waar de combinaties zich konden plaatsen in de L, M, Z en ZZ, werd ook de dressuur verreden in de klasse M1, M2, Z1 en Z2. Er zijn weer een mooi aantal startplekken verdeeld voor de finale tijdens Outdoor Gelderland die steeds dichterbij komt.

Prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

Bezoek www.outdoorgelderland.nl voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *