22 mei 2017

Door:

Categorieën: Concoursen, Nieuws, Springen

Afgelopen weekend organiseerde manege de Kraaij in Nijkerkerveen een selectiewedstrijd voor zowel de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee als voor de Friso Woudstra Architecten Outdoor Gelderland Trofee. Er verschenen veel combinaties aan de start die allemaal hun uiterste best deden om een plek in de finale te bemachtigen. Bij de paarden zijn weer 9 finaletickets uitgedeeld en ook bij de pony’s hebben 12 combinaties zich weten te plaatsen voor de finales die plaats vinden tijdens Outdoor Gelderland.

Prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

Bezoek onze website www.outdoorgelderland.nl voor meer informatie over de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee en de Friso Woudstra Architecten Outdoor Gelderland Trofee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *