8 mei 2017

Door:

Categorieën: Concoursen, Nieuws, Springen

Gisteren werd door Hippisch Centrum de Schalm in Renswoude de vierde selectiewedstrijd voor de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee georganiseerd. Opnieuw werd er in de klasse L, M en Z fanatiek gestreden voor finaletickets. Per klasse zijn aan de drie beste combinaties startplekken uitgedeeld. We zitten nu op de helft van het totaal aantal finaleplaatsen voor Outdoor Gelderland. Nog vier selectiewedstrijden te gaan en dan zijn alle finalisten bekend.

Wil jij ook kans maken op die felbegeerde Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee?  Bezoek onze website www.outdoorgelderland.nl voor meer informatie over de laatste selectiewedstrijden en schrijf je snel in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *