2 mei 2017

Door:

Categorieën: Concoursen, Nieuws, Springen

Over een kleine 2 maanden is het zover, Outdoor Gelderland! Waar ook de finale zal plaats vinden voor de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee Paarden en de Friso Woudstra Architecten Outdoor Gelderland Trofee Pony’s. Afgelopen weekend haalden ruiters en amazones weer alles uit de kast om zo’n felbegeerd finaleticket in handen te krijgen. Er is fanatiek gestreden en niet zonder resultaat. Tijdens de derde selectiewedstrijd voor de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee Paarden, georganiseerd door de Garderruiters, zijn weer 9 finaletickets uitgedeeld. Nog 5 selectiewedstrijden te gaan voordat de finale zal plaatsvinden tijdens Outdoor Gelderland.

Voor de Friso Woudstra Architecten Outdoor Gelderland Trofee Pony’s werd afgelopen weekend de tweede selectiewedstrijd georganiseerd door stal Johan Laseur uit Soest. Fantastisch om te zien hoe gedreven en enthousiast jonge ruiters zijn. In Soest zijn 12 finaletickets uitgedeeld.

Prijswinnaars van harte gefeliciteerd!

Wil jij ook nog kans maken op een finaleticket voor de Outdoor Gelderland Trofee Paarden of Pony’s? Bezoek www.outdoorgelderland.nl en kijk voor een selectiewedstrijd bij jou in de buurt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *