1 juli 2016

Door:

Categorieën: Dressuur, Nieuws

De GLOCK MidSummer Dressage Night op zaterdagavond 2 juli op Outdoor Gelderland wordt een avond om niet te vergeten. De beste dressuurruiters van Nederland treden vanaf 19.00 uur aan in clinics, shows en een teamwedstrijd. De tribuneplaatsen zijn inmiddels uitverkocht, maar we hebben een onbeperkt aantal gratis staanplaatsen rondom de ring!

Morgenavond is er droog weer voorspeld, maar mocht het toch gaan regenen dan kunnen de bezoekers volop schuilen. De restaurants met zicht op de piste zijn bovendien open. U bent dus van harte welkom op Outdoor Gelderland. De toegang is elke dag gratis, ook op zondag. Alleen voor een tribuneplek wordt er zondag de gehele dag een vergoeding gevraagd. 

www.outdoorgelderland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *