2 juli 2016

Door:

Categorieën: Nieuws, Springen

Het is ongelofelijk, maar Niels Brussen doet het gewoon weer. De CSI1* zware tour 1.30m finale sleepte hij met gemak binnen. Met een tijd van 33.80 seconden won Niels Brussen met Vierette BD (Contendro II x Carpaccio) de Hotel Papendal prijs. 

Als 2e geplaatst is Rob van Grunsven met Whizz BB (Concorde x Julio Mariner XX) die zijn paard in een tijd van  34.72 seconden  foutloos door de barrage stuurde. De derde plaats ging naar Michael Greve met Felisimo (Opium x Quick Star) in een tijd van 35.74 seconden.

Niels lijkt wel onverslaanbaar in de CSI1*. Hij won donderdag de CSI1* lichte tour 1.20m rubriek in de Veulenveiling Prinsjesdag prijs en plaatste zich met de CSI1* zware tour 1.30m rubriek op een derde plaats in de Paardenkrant prijs. Vrijdag won hij ook de CSI1* lichte tour 1.20m rubriek in de Neptunus prijs en plaatste zich op de 4e plaats in de CSI1* zware tour 1.30m Anemone Horse Trucks prijs. Vandaag heeft hij de CSI1* lichte tour finale van  Harry’s Horse prijs gewonnen en als kers op de taart heeft hij nu ook de CSI1* zware tour finale op zijn naam weten te schrijven. 

Klik hier voor de uitslagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *