1 juli 2016

Door:

Categorieën: Nieuws, Springen

De eerste rubriek van vandaag, CSI1* lichte tour 1.20m,  is gewonnen door Niels Brussen. Met zijn paard Formidable (Diarado x Burggraaf) en een razend snelle tijd van 59.70 seconden, wist hij de Neptunus prijs te winnen. Niels Brussen is goed op dreef, zo heeft hij gisteren ook de Veulenveiling Prinsjesdag prijs gewonnen en veroverde hij de derde plaats tijdens de Paardenkrant prijs.

De tweede plaats ging naar Danine Pater met Fito R (Zirocco Blue x Goodwell). Zij zette tevens een zeer snelle tijd neer van 60.58 seconden. Op de derde plaats is Marco Verbeek met Oberon (Olympic Fire x Silvio I) geëindigd, zij zette een tijd neer van 66.64 seconden.

Klik hier voor de uitslagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *