2 juli 2016

Door:

Categorieën: Nieuws, Springen

Niels Brussen is in top vorm met zijn paarden. Nadat hij donderdag de Veulenveiling Prinsjesdag prijs en vrijdag de Neptunus prijs won, kon hij ook vandaag de CSI1* lichte tour finale Harry’s Horse prijs in ontvangst nemen. In de barrage met 12 deelnemers was Niels met Fiorado (Diarado x Voltaire) en een tijd van 35.26 seconden maar liefst 1.08 seconden sneller dan de nummer 2.

Als tweede met een tijd van 36.34 seconden is de Duitse Anna Maria Kuhlman met Golden Pleasure (Champion for Pleasure x Carthago) geëindigd. En op de derde plaats met een tijd van 37.85 seconden kwam Bart Bles met Waylotte Ddh Z (Wolisco x Dollar Du Murier).

Klik hier voor de uitslagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *