3 juli 2016

Door:

Categorieën: Nieuws, Springen

De laatste finale van de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee is verreden. Van de 30 starts, hebben maar liefst 14 combinaties de barrage gereden. Uiteindelijk is de klasse L rubriek is gewonnen door Henrik Worst met Powerhorse Annabel (v. Oklund). In een tijd van 37.69 seconden wist hij de barrage foutloos rond te komen.

Als tweede foutloze is geëindigd Suze Kroon met Toscane (v. Indoctro). Met een miniem verschil in tijd met de eerste plek reed ook zij een foutloze ronde in een tijd van 37.75 seconden. Op de derde plaats kwam Richard van Zaanen met Dior van de Rietvenne (v. Pierrot). Hij legde het parcours af in een tijd van 38.19 seconden.

Klik hier voor de uitslagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *