29 juni 2016

Door:

Categorieën: Dressuur, Nieuws

Vanavond zijn de finales van de Friso Woudstra Outdoor Gelderland Trofee voor dressuur pony’s van start gegaan. De klasse M1 en M2 werden tegelijkertijd gehouden.

De M1 Klasse is gewonnen door Teddie Velthuis met Brownie (v. King Kadanz). Zij behaalde een score van 65% en won daarmee de GLD Grafimedia prijs. Op de 2e plaats met een score van 64.83% is geëindigd Michelle Peters met Schermeer’s Hof Angel (v. Heitrak’s Marvin) en op de 3e plaats met 64.60% Sam van der Kuijl met Castenrayseweg’s Dreamboy (v. Molenhorn’s Lucky Boy).

De M2 Klasse is gewonnen door Lauret Brinkman met FS Top Hero (v. Top Champy). Met een score van maar liefst 70.16% kon zij de Andros Mannenkliniek & Sumedia prijs in ontvangst nemen. Als 2e is geëindigd Iris Schoenaker met Donny en op de 3e plaats met 66% Nova Rave met Waddenhoek’s Merlin (v. Heitrak’s Marvin)

Klik hier voor de uitslagen

Outdoor Gelderland 2016 © DigiShots

Lauret Brinkman met FS Top Hero
© DigiShots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *