30 juni 2016

Door:

Categorieën: Achtergrond, Nieuws

Bert van Kooten kan als vaste rubriekssponsor op Outdoor Gelderland terugkijken op mooie winnaars in de Anemone Horse Trucks Prijs op donderdagavond, maar hij kijkt ook uit naar zaterdagavond. Om 18.00 uur komt Anky van Grunsven naar zijn stand en overhandigt hij haar de sleutels van een gloednieuwe, exclusief uitgevoerde Volvo 5-paards truck die hij samen met haar ontworpen heeft.

“Al sinds het begin van Anemone Horse Trucks, al bijna twintig jaar, sponsoren wij Anky met het vervoer van haar paarden. We zijn altijd loyaal en trouw aan elkaar gebleven, wat heel belangrijk is in de paardensport. Deze truck is voor eigen gebruik. Ik weet dat ze enorm gemotiveerd is om weer topprestaties in de ring neer te zetten”, vertelt Bert van Kooten.

Anky van Grunsven geeft zaterdagavond tevens een clinic tijdens de GLOCK MidSummer Dressage Night die om 19.00 uur begint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *