29 juni 2016

Door:

Categorieën: Achtergrond, Nieuws

De eerste kindermiddag van Outdoor Gelderland was vanmiddag (woensdag) een enorm succes. Met verschillende activiteiten zoals rondleidingen, speurtochten en schminken hebben de kinderen zich uiterst vermaakt.

Manege de Waterberg had verschillende pony’s beschikbaar gesteld voor een ritje door het kinderdorp. Ook was er een handbal workshop, zodat de kinderen de basisvaardigheden van het handballen konden leren. Als kers op de taart was er een Meet & Greet met Colette Bruin, een 16-jarige internationale eventingruiter.

Zaterdag 2 juli hebben we opnieuw een uitgebreide kindermiddag.
Klik hier voor meer informatie

Hieronder een kleine sfeer impressie.

Outdoor Gelderland 2016

Outdoor Gelderland 2016

Outdoor Gelderland 2016

Outdoor Gelderland 2016

Outdoor Gelderland 2016

Outdoor Gelderland 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *