29 juni 2016

Door:

Categorieën: Nieuws, Springen

Met maar drie combinaties in de Outdoor Gelderland Prijs klasse Z, was het een kort maar krachtige wedstrijd. Deze 1.30m rubriek werd gewonnen door Pam Nieuwenhuis met haar goedgekeurde hengst Zeppe van de IJsseldijk (v. Zodiak). Ze was de enige die haar pony foutloos door het parcours stuurde. Ze hoefde de barrage niet te rijden omdat ze toch al gewonnen had, maar toch heeft ze deze gereden.

Tom Schellekens eindigde met Gieltje (v. Kantje’s Ronaldo) op de tweede plaats. Hij had de snelste tijd (68.44 seconden) in de eerste ronde, maar liep een balk op. Net iets langzamer met een tijd van 68.86 seconden en ook een balk was Elike Morsink, die als derde aansloot op Anouk (v. Den Bramel’s Baye).

klik hier voor de uitslagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *