27 juni 2016

Door:

Categorieën: Dressuur, Nieuws

Daniëlle Heijkoop had aangekondigd om Siro N.O.P. mee te nemen naar de clinic met trainster Anky van Grunsven op Outdoor Gelderland, maar daar is verandering ingekomen. Nadat Siro veel spanning opbouwde op CHIO Rotterdam heeft Daniëlle besloten om Kingsley Badari mee te nemen naar de GLOCK MidSummer Dressage Night.

Badari loopt eveneens op Grand Prix niveau. De zoon van Gribaldi x Damocles debuteerde in januari in de Grand Prix met een overwinning met ruim 70%.

De GLOCK MidSummer Dressage Night is een mix van clinics, teamwedstrijden en show, waaraan talrijke Nederlandse topruiters hun medewerking aan verlenen. De kaartverkoop loopt storm. De avond begint om 19.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *