29 juni 2016

Door:

Categorieën: Nieuws, Springen

Na een ochtend vol ponysport was het vanmiddag de beurt aan de paarden. In de klasse Z streden 23 combinaties om de Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee. In dit uitdagende parcours dat flink aan de maat stond, wisten acht ruiters zich te plaatsen voor de barrage. Daarin bleven er slechts twee opnieuw foutloos.

Anneke Niels-van Wijngaarden ging lang aan de leiding met Freya (v. Spartacus), maar Guido Jan Schoemaker dook onder haar tijd met de veel winnende After Pleasure Toltien (v. For Pleasure) die met haar 1.54m het kleinste paardje in het deelnemersveld was.

De snelste tijd werd door Meike Helderman neergezet met Costa (v. Tangelo van de Zuuthoeve), maar door een fout werd ze derde.

klik hier voor de uitslagen

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *