6 januari 2016

Door:

De Belgische topruiter Jérôme Guery heeft de teugels overgenomen van de elfjarige KWPN-goedgekeurde hengst Alicante. Eigenaar Tal Milstein vertrouwde Alicante onlangs toe aan Abdel Saïd, maar de razendsuccesvolle Jérôme Guery krijgt nu de kans om de op Veulenveiling Prinsjesdag verkochte schimmel uit te brengen.

Alicant werd geboren op Stoeterij ’t Maalwater en is een zoon van Casall x Indoctro. Jarenlang stond hij ter dekking bij de HBC Stal en ging hij als Alicante HBC door het leven. Zijn oudste nakomelingen vertonen veel kwaliteit; ze hebben techniek, reflexen en vermogen. Onder het zadel van Julia Kayser en Marc Houtzager begon Alicante zijn internationale carrière, wat precies een jaar geleden tot verkoop naar Tal Milstein leidde. De Belgische Chloé Vranken liet Alicante verdere internationale ervaring op doen en nu mag Jérôme Guery de volgende stap met Alicante gaan zetten.

Belgium’s successful rider Jérôme Guery has taken over the reins of 11-year-old KWPN approved stallion Alicante. Owner Tal Milstein gave the ride of Alicante recently to Egyptian rider Abdel Saïd, but due to the great successes of Jérôme Guery, the Belgian rider got the chance to compete the grey stallion from now on. Alicante was sold at Foal Auction Prinsjesdag 2005.

Alicante was born at Stud ’t Maalwater and is a son of Casall x Indoctro. For years, Alicante was owned by HBC Stal and Julia Kayser and Marc Houtzager produced the stallion on international level. A year ago Tal Milstein purchased the son of Casall and Chloé Vranken competed him internationally for almost a year. Now Jérôme Guery can take Alicante to another level.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *