27 november 2015

Door:

Categorieën: Achtergrond, Concoursen, Nieuws

Jumping de Achterhoek organiseerde vanmiddag samen met Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek de netwerkbijeenkomst Meer! in de Achterhoek, waar veel animo voor was. Nadat de gasten achterin de verwarmde stallen waren ontvangen, vertelde jong springtalent Ruben Romp over zijn ervaring met het Rabo Talentenplan. Daarna was het woord aan Internationaal Sports Consultant Joop Alberda over topsport, ondernemerschap en talentontwikkeling. Aansluitend was er een netwerkborrel in de VIP-loge, terwijl ponyruiters in de ring een felle strijd leverden.

De reacties van de deelnemers aan de netwerkbijeenkomst waren louter enthousiast. Er is nog meer positief nieuws te melden, want Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek is vanmiddag officieel een driejarige verbintenis aangegaan met Jumping de Achterhoek. Het contract werd getekend door Rabobank directeur bedrijven, Ronald Wetering, en PSC Lichtenvoorde-eigenaar Eric Morssinkhof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *