5 juli 2015

Door:

Categorieën: Geen categorie

De laatste Stoeterij Sterrehof Outdoor Gelderland Trofee is voor de amazone Lisa Bongers. In de klasse Z kwamen 21 combinaties aan de start om de finale te rijden. Het parcours was pittig en uiteindelijk wisten 6 combinaties foutloos te rijden. In de barrage was het Lisa Bongers met haar paard Donbalian (v. Carthino Z) die de snelste tijd neer wist neer te zetten. Met een tijd van 40.43 seconden wist zij de overige combinaties voor te blijven. De tweede plaats is voor Guido-Jan Schoenmaker met zijn paard After Pleasure Toltien (v. For Pleasure) in een tijd van 40.76 seconden. Guido- Jan wist met twee paarden door te gaan naar de barrage en is ook op de vijfde plaats geëindigd met D. Hollandian Toltien (v. Hold Up Premier). De derde plaats is voor Laura spekenbrink met Brown Poppy (v. Upgrade). Laura heeft een nette tijd gereden van 41.59 seconden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *