3 juli 2015

Door:

Categorieën: Geen categorie

De donderdag avond op Outdoor Gelderland stond in het teken van de internationale dressuur. De dressuurruiters kwamen voor het eerst aan de start in de CCV Prijs, de Prix st. Georges.

Vlak voor de proef was het even spannend door een onweersbui, maar deze was op tijd over getrokken zodat de CCV Prijs gewoon kon starten. De regen zorgde voor een flinke temperatuur daling wat resulteerde in heerlijk fris weer.

De winst in de CCV Prijs is voor Geert Jan Raateland. Ondanks dat de voorbereiding door het noodweer niet ideaal was, voelde zijn paard Crespo (Vivaldi x San Remo) super goed aan. Ook al is dit voor Crespo pas de derde Lichte Tour wedstrijd, reed Geert Jan toch de beste score van 69.474%.

De gedeelde tweede plaats met beide een score van 69.105%, is voor de Canadese amazone Dana Hewett samen met de hengst Sancerre (v. Sir Donnerhall) en de Nederlandse amazone Kirsten Beckers met Broere Argentino (v. Jazz x Ulft).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *