14 maart 2015

Door:

Categorieën: Concoursen, Dressuur, Nieuws, Veilingen

VIDAUBAN – De Prinsjesdag-dressuurpaarden doen het goed de laatste tijd! Gisteren op CDI Vidauban liep San Remo-dochter Wiolita onder Mercedes Verweij naar een tweede plek bij de junioren en was Painted Black-zoon Binky onder Alexandra Dilliere de nummer vier in de Prix St. Georges.

De jonge getalenteerde Nederlandse amazone Mercedes Verweij stelde de in 2003 op Veulenveiling Prinsjesdag geveilde Wiolita (San Remo x Renville) voor in de juniorenrubriek in Vidauban. Met een mooie score van 68,65% kwamen Verweij en Wiolita op een tweede plek.
De Franse amazone Alexandra Dilliere reed met Binky (Painted Black x Caprimond) in de Prix St. Georges voor 7- tot en met 9-jarige dressuurpaarden. Met een super score van 68,29% bewoog de negenjarige Binky naar de vierde plek.

The dressage horses of Prinsjesdag are performing excellent lately. Yesterday at CDI Vidauban Wiolita (s. San Remo) and Mercedes Verweij finished second in the junior class and Binky, a son of Painted Black, and Alexandra Dilliere became fourth in the Prix St. Georges.

The young talented Dutch rider Mercedes Verweij rode Wiolita (San Remo x Renville), sold at Foal Auction Prinsjesdag in 2003, to a beautiful second place in Vidauban. They scored no less then 68.65%!
The French rider Alexandra Dilliere competed with Binky (Painted Black x Caprimond) in the Prix St. Georges for 7 till 9 years old dressage horses. With a great score of 68.29% they ended up fourth.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *