6 maart 2015

Door:

Categorieën: Concoursen, Dressuur, Nieuws, Veilingen

VIDAUBAN – De op Veulenveiling Prinsjesdag geveilde Boston STH heeft gisteren onder zijn amazone Denise Nekeman een fantastische vierde plek behaald in de young rider-wedstrijd in Vidauban. Met de goede score van 71,67% bewoog de negenjarige Johnson-zoon naar de vierde plaats.

In 2006 kocht de familie Nekeman – trouwe kopers op Veulenveiling Prinsjesdag – de inmiddels negenjarige hengst Boston STH en de aankoop is al jarenlang een succes gebleken. Onder dochter Denise Nekeman behoort Boston STH tot één van de meest veelbelovende dressuurpaarden van Nederland. De zilveren teammedaille op het Europees kampioenschap voor young riders vorig jaar was tot nu toe het hoogtepunt van Bostons carrière. Het uitstekende resultaat van gisteren in Vidauban belooft veel voor komend seizoen!

Op hetzelfde concours was ook Painted Black-nakomeling Binky onder Française Alexandra Dilliere bijzonder succesvol. Deze in 2006 geveilde zwartbruine hengst scoorde in de Prix St. Georges voor zeven- tot negenjarige paarden 66,24% en eindigde daarmee op een mooie achtste plek.

VIDABUAN – Boston STH, sold at Foal Auction Prinsjesdag, ended up in a beautiful fourth position with his rider Denise Nekeman in the Young Rider classe yesterday in Vidauban. With the top score of 71.67% the nine years old son of Johnson fantastically moved to the fourth place.

In 2006 family Nekeman – loyal buyers at Foal Auction Prinsjesdag – bought the now nine years old stallion Boston STH and this purchase has been successful ever since. With their daughter Denise Nekeman Boston STH is one of the most promising dressage horses of the Netherlands. The silver team medal at the European Championship for Young Riders last years has been his best achievement. Looking at the top result in Vidauban yesterday, Boston STH promises a lot for the coming season!

At the same horse show Binky (s. Painted Black) was very successful with his French rider Alexandra Dilliere. This bay/black stallion was sold at Foal Auction Prinsjesdag 2006 and achieved a score of 66.24% in the Prix St. Georges for seven – nine years old horses. Binky ended up eighth.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *