2 maart 2015

Door:

Categorieën: Concoursen, Nieuws, Springen, Veilingen

JEREZ DE LA FRONTERA – De Baloubet du Rouet-dochter Bonne Chance CW leverde gisteren in de Sunshine Tour een fantastische prestatie door de 1,55 m Grote Prijs te winnen. De Zwitserse topamazone Janika Sprunger snelde met de pas negenjarige merrie naar de overwinning. “Ik ben heel verrast en erg blij met dit resultaat van Bonne Chance!”, was Sprunger enthousiast over de op Veulenveiling Prinsjesdag 2006 geveilde vos.

Het was pas de tweede keer dat Bonne Chance CW (Baloubet du Rouet x Cambridge) op 1,55 m-niveau sprong, maar het was meteen raak. “Ze is pas negen jaar en ik rijd haar sinds haar zesde. Ze sprong fantastisch zondag, deze prestatie was gewoon ongelooflijk!”, aldus Sprunger.
H.J.F. van Loon uit Hooge Mierde is de fokker van Bonne Chance CW, die voortkomt uit een echte prestatiestam. Bonne Chance CW is nauwverwant aan voormalig nummer één van de wereldranglijst Jikke (v. Concorde), Albert Zoers Grote Prijzen-winnaar Abra Kadabra (v. Vancouver), het topspringpaard en dekhengst Vleut (v. Quick Star) en de hengstenkeuringskampioen Genius (v. Baloubet du Rouet). Wederom een bevestiging van de lijfspreuk van Prinsjesdag: De Kracht van Prestatie.

An incredible victory of Bonne Chance CW (s. Baloubet du Rouet) in last Sunday’s 1.55 m Grand Prix at the Sunshine Tour. The only nine years old mare jumped amazing with her Swiss top rider Janika Sprunger. “I am really surprised and very happy with this result of Bonne Chance!”, Sprunger said about the chestnut who was sold at Foal Auction Prinsjesdag 2006.

It was only the second appearance for Bonne Chance CW (Baloubet du Rouet x Cambridge) at 1.55 m-level and she already hit bulls-eye. “She is only nine years old and I have been riding her since she was six. She jumped very well last Sunday, this performance is simply incredible”, Sprunger commented.
Bonne Chance CW was bred by H.J.F. van Loon from Hooge Mierde and comes from a real performance damline. She is closely related to former number one of the world Jikke (s. Concorde), Albert Zoer’s Grand Prix-winner Abra Kadabra (s. Vancouver), the top show jumper and sire Vleut (s. Quick Star) and the KWPN Champion of the Stallion Show 2014 Genius (v. Baloubet du Rouet). Another proof of the motto of Prinsjesdag: The Power of Performance.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *