24 maart 2015

Door:

Categorieën: Nieuws, Springen, Veilingen

RUISELEDE – De prestigieuze Krismar Stables heeft de op Veulenveiling Prinsjesdag 2012 geveilde Heavy Metal (Eldorado van de Zeshoek x Numero Uno) aan haar hengstenstapel toegevoegd. De driejarige hengst was onlangs de officieuze kampioen van de sBs Hengstenkeuring met een AA-notering.

Evert Meijer en Gerard Lindeboom uit Dalfsen fokten Heavy Metal uit de volle zus van de wereldberoemde Tyson (Numero Uno x Voltaire). Op Veulenveiling Prinsjesdag kwam de knappe bruine onder de hamer en werd het Belgische Stoeterij Epona de eigenaar. Kris Callewaert van Krismar Stables heeft nu de Eldorado-zoon behouden voor de Belgische fokkerij.

The prestigious Krismar Stables just bought Heavy Metal (Eldorado van de Zeshoek x Numero Uno), sold at Foal Auction Prinsjesdag 2012. The three years old stallion has been approved by the sBs Studbook with the excellent AA score.

Evert Meijer and Gerard Lindeboom bred Heavy Metal out of the full-sister of the world-famous Tyson (Numero Uno x Voltaire). At Foal Auction Prinsjesdag 2012 the beautiful bay stallion was auctioned and bought by the Belgian Epona Stud. Kris Callewaert of Krismar Stables has now kept the son of Eldorado for the Belgium.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *