8 maart 2015

Door:

Categorieën: Nieuws, Springen, Veilingen

VIDAUBAN / VEJER DE LA FRONTERA – Twee zeer mooie successen vandaag voor Veulenveiling Prinsjesdag: Johnson-zoon Boston STH liep onder Denise Nekeman naar een tweede plek in Vidauban en de bekende Arc de Triomphe HS sprong onder Frank Schuttert naar de tweede plaats in Vejer de la Frontera.

Afgelopen week waren er al mooie successen voor Boston STH (Johnson x Quattro B) en Denise Nekeman en vandaag werd hun succesvolle week bekroond met een tweede plek. In de Young Riders-rubriek scoorde Boston STH maar liefst 74,83%!

Arc de Triomphe HS (Triomphe de Muze x Calvados) sprong vandaag op de Sunshine Tour naar de tweede plek in het 1,45 m. Met zijn jonge topruiter Frank Schuttert sprong hij schitterend foutloos in 57,90 seconden, slechts een fractie langzamer dan Guy Williams en Arc de Triomphe’s halfbroer Casper de Muze (v. Triomphe de Muze).

Great successes today for Foal Auction Prinsjesdag: Dressage superstar Boston STH and Denise Nekeman became second at Vidauban and the famous Arc de Triomphe HS and Frank Schuttert jumped to a nice second place at Vejer de la Frontera.

Last week Boston STH (Johnson x Quattro B) and Denise Nekeman performed great at Vidauban and today the second place was a crown on their weekend. They scored no less than 74.83% in the Young Riders class.

Arc de Triomphe HS (Triomphe de Muze x Calvados) jumped to an outstanding second place in the 1.45 m at the Sunshine Tour today. With his top-rider Frank Schutterd he jumped clear in 57.90 seconds, only a bit slower than Guy Williams and Arc de Triomphe’s half-brother Casper de Muze (s. Triomphe de Muze).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *