22 januari 2015

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen, Veilingen

Het zijn niet alleen jonge, veelbelovende springpaarden die zaterdagavond 24 januari onder de veilinghamer komen tijdens ICNN Drachten. Het openingsstuk is een schitterend Piaget collier, een 18 karaats witgouden choker, waarbij de applique is bezet met briljant geslepen diamanten. Er wordt een echtheidscertificaat afgegeven door Juweliershuis Aalbers uit Velp.

Tijdens de Sale of the Rising Stars worden dertien springpaarden geveild die geselecteerd zijn door handelaar Teus van den Brink uit Nijkerkerveen. Eerdere edities bewijzen dat hij telkens zeer getalenteerde paarden weet in te brengen, want wereldwijd zetten ze schitterende successen neer.

Wie de paarden nog een keer live wil zien springen, kan ze zaterdag in Drachten bekijken. De presentatie begint om 14.30 uur. De daadwerkelijke veiling begint om 22.00 uur.

www.saleoftherisingstars.nl

collier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *