16 januari 2015

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

Clara Hallundbaek uit Denemarken won met haar pony Pauldarys Pocket Rocket vanmiddag de eerste springrubriek voor pony’s tijdens ICNN Drachten. In deze Van Der Schaaf Autobedrijven Pr…ijs werd de Nederlander Niels Jonkers met Dollar Boy nipt tweede. In het twee-fasen parcours gebouwd door Louis Koninckx mocht de Duitse amazone Mia-charlotte Becker met haar pony Moorlands Carthago als derde opstellen.

In de tweede ponyrubriek, de Nationale Veulenveiling Prinsjesdag Prijs, was het opnieuw Clara Hallundbaek die de overwinning op haar naam mocht schrijven. Het ging om een fractie van een seconde, één honderdste welteverstaan, maar met haar pony Saorsie was zij Niels Jonkers opnieuw te snel af. Niels reed een snelle barrage met zijn pony Cadine Z, maar moest weer genoegen nemen met een tweede plaats. De derde plaats, op iets grotere afstand, was voor Rowen van de Mheen uit Nederland met de pony Quaprice D´astree.

Met deze uitslag is ook voor de pony’s de kop van ICNN Drachten 2015 eraf!

Clara Hallendbaek met SaorsieClara Hallendbaek met Pauldarys Pocket Rocket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *