18 januari 2015

Door:

Categorieën: Concoursen, Nieuws, Springen

Een erg spannende laatste rubriek als afsluiter van de dag. De vermoeidheid slaat bij velen toe na een lang weekend vol topsport, maar dit hield de ruiters en paarden van Stal Thijssen uit Limburg niet tegen. Sanne Thijssen en Con Quidam (Quinar x Cardino) winnen de Grote Prijs CSI2* aangeboden door TVM Verzekeringen. Jelmer Hoekstra en Be Gentle (Ticallux Verte x Gentleman), die ook aan Stal Thijssen gebonden zijn, worden tweede nadat ze de tijd van Leon Thijssen overtroffen. Leon Thijssen eindigde met zijn paard Quinoa Des Riollets (Calvaro x Fort Grandchamp) dus op de derde plaats.

ICNN Drachten 2015 © DigiShots ICNN Drachten 2015 © DigiShots ICNN Drachten 2015 © DigiShots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *