30 januari 2015

Door:

Categorieën: Nieuws, Springen, Veilingen

AMSTERDAM – Wimphof’s Hinde de la Vie verkeerde gisteren ook op Jumping Amsterdam weer in topvorm! Onder Marriët Hoekstra behaalde de veilingtopper van Veulenveiling Prinsjesdag 2007 een vijfde plek in het 1,40 m.

Onlangs won de Berlin-dochter de 1,35 m-finale in Zuidbroek en sprong ze meerdere malen foutloos in het 1,40 m op ICNN Drachten. Ook op Jumping Amsterdam voelt de pas net achtjarige telg uit de Balia-stam zich op haar gemak en onder Marriët Hoekstra bleef de merrie tweemaal foutloos. De felicitaties gaan uit naar fokker Haras de la Vie, eigenaar C. Kramer van Wimphof en amazone Marriët Hoekstra!

Yesterday Wimphof’s Hinde de la Vie again proved to be in perfect shape at the prestigious horse show Jumping Amsterdam. With rider Marriët Hoekstra the topseller of Foal Auction Prinsjesdag 2007 achieved a fifth place in the 1.40m.

Recently the daughter of Berlin won the 1.35m-final in Zuidbroek and jumped several times clear in the 1.40m at ICNN Drachten. At Jumping Amsterdam the only eight years old mare out of the famous Balia-damline also felt comfortable and jumped two times clear with Marriët Hoekstra. Congratulations to breeder Haras de la Vie, owner C. Kramer of Wimphof and rider Marriët Hoekstra!

Check out the video:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *