3 januari 2015

Door:

Categorieën: Concoursen, Dressuur, Nieuws

De eerste dag met selecties voor Bit Talent van het Jaar zit erop. De eerste vier finalisten zijn Anne Lehmann (met Zensation), Willem de Jong (met Allure Pr), Joelle de Vries (met Jonker’ Simone) en Laura Kool (met Karajan). Zij verschijnen zaterdag 10 januari in de ring tijdens de dressuuravond van ICNN Drachten.

Alle 150 deelnemers aan de Bit Talent van het Jaar-verkiezing kwamen aan het einde van de middag in de hoofdpiste waar ze al swingend op hete salsa klanken te horen kregen wie er door mochten naar de halve finale. En daarin kregen ze niet langer rijkunstige aanwijzingen van Adelinde, maar moesten ze vragen beantwoorden. Zo probeerde Adelinde meer te weten te komen over de motivatie van de deelnemers en hun inzicht waar ze mee bezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *