17 januari 2015

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

Het bleek niet voor iedereen een gemakkelijke rit te zijn. Maar Niels Jonkers zette zijn zinnen op de eerste prijs. Tweemaal eerder dit weekend bleef hij op de tweede plaats steken. Tijd dus voor een revanche en met succes: hij veroverde de eerste plaats en wint daarmee de Jumping de Driehoek Prijs.

Het gaat dus erg goed met de deelnemers, maar ook de toeschouwers worden niet vergeten. Voor de kleinste toeschouwers vindt vanaf 14.00 uur de kindermiddag plaats in de Vreewykzaal. De grotere toeschouwers kunnen een bezoekje brengen aan het Promodorp waar vele ondernemers hun producten presenteren in de stands. Kom gerust langs, want de toegang is gratis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *