22 januari 2015

Door:

Categorieën: Nieuws, Springen, Veilingen

DEN BOSCH – De in 2012 bij Veulenveiling Prinsjesdag geveilde Highlander C zal op de KWPN Hengstenkeuring in Den Bosch opnieuw onder de veilinghamer komen. Eigenaren en trouwe Prinsjesdag-kopers Egbert Schep en Jos Althuyzen hebben besloten de zeer opvallende Numero Uno-zoon te veilen op de KWPN Select Sale.

Highlander C (Numero Uno x Vingino) was één van de smaakmakers van de KWPN Eerste bezichtiging en maakte goede reclame voor Veulenveiling Prinsjesdag. Met zijn onbegrensde vermogen en zijn voorbeeldige achterhand techniek overtuigde hij een ieder van zijn springtalent. Zo ook de selecteurs van de KWPN Select Sale die het fokproduct van M.A.M. Lamers-Couwenberg maar al te graag in hun hengstenveiling wilden. Prinsjesdag wenst Highlander C veel succes op zowel de KWPN Hengstenkeuring als de KWPN Select Sale. Voor deze interessante hengst ligt zeker een mooie toekomst in het verschiet!

Highlander C, auctioned at Foal Auction Prinsjesdag in 2012, will be auctioned at the prestigious KWPN Select Sale at the KWPN Stallion Show in Den Bosch. Owners and loyal buyers at Prinsjesdag Egbert Schep and Jos Althuyzen decided to let the outstanding son of Numero Uno be auctioned at the KWPN Select Sale.

Highlander C (Numero Uno x Vingino) was one of the stars of the first viewing of the KWPN Stallion Show and promoted Foal Auction Prinsjesdag very well. With his unlimited scope and excellent hind-technique at the jump Highlander convinced everyone. Also the selection committee of the KWPN Select Sale was impressed and selected Highlander, bred by M.A.M. Lamers-Couwenberg, for their prestigious auction. Prinsjesdag wishes Highlander C the best of luck at the KWPN Stallion Show and KWPN Select Sale. There will be a bright future for this interesting stallion!

Check out Highlander C at the website of the KWPN Select Sale!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *