14 januari 2015

Door:

Categorieën: Nieuws, Springen, Veilingen

VERDEN – Casall-zoon Casallco is door het Hannoveraner Verband goedgekeurd. De inmiddels vierjarige hengst werd in 2011 op Nationale Veulenveiling Prinsjesdag geveild. Casallco staat ter dekking bij Paul Schockemöhle , die de hengst tevens in eigendom heeft.

De Holsteinse gefokte kleinzoon van Contender was al goedgekeurd bij Oldenburg International, Westfalen, Mecklenburg en Rheinland. In de 30 dagen-test scoorde Casallco al een topscore van 142 punten voor springen. Deze bijzonder interessante Casallco is de volle broer van Cascoigne, die in 2013 ook bij Prinsjesdag geveild werd. Casallco zal vast en zeker nog veel van zich laten horen, zowel in de fokkerij als in de sport!

Casallco (s. Casall) has been approved by the Hannoveraner Verband. The now four years old stallion was auctioned at Foal Auction Prinsjesdag in 2011. Casallco is available at the stud of his owner Paul Schockemöhle.

The Holstein bred grandson of Contender was already approved by Oldenburg International, Westfalen, Mecklenburg and Rheinland. Casallco already achieved a topscore of 142 points for jumping in the 30 days-test. This wonderful bred Casallco is the full-brother to Cascoigne, which was auctioned at Prinsjesdag in 2013. We will see a lot more of Casallco in both breeding and show jumping!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *