22 januari 2015

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

Een geweldige start van het CSI3* weekend op ICNN Drachten voor Albert Zoer uit het Drentse Echten. Hij won vandaag de eerste rubriek, de Youngster Tour om de Harry’s Horse Prijs, met Dolce Vita (Lord Z x Lasino) en werd vierde met Dakota (Cardento x Voltaire). De tweede en derde prijzen gingen naar de Italiaanse ruiter Emanuele Gaudiano.

YOUNGSTER TOUR VICTORY FOR ALBERT ZOER
Great start of the CSI3* weekend at ICNN Drachten for the Dutch rider Albert Zoer! He won the Youngster Tour (Harry’s Horse Prize) this afternoon with Dolce Vita (Lord Z x Lasino) and became 4th with Dakota (Cardento x Voltaire). The 2nd and 3rd prize went to the Italian rider Emanuele Gaudiano.

Klik hier voor de uitslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *