15 januari 2015

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

PERSBERICHT 15/1/2015 – De springrubrieken op het Internationaal Concours Noord Nederland Drachten zijn in volle gang. Er zijn 353 paarden en 58 pony’s door hun ruiters en grooms ingecheckt voor de vierdaagse wedstrijd die op zondagmiddag afgesloten wordt met de Grote Prijs op 1.45m niveau, aangeboden door TVM Verzekeringen.

Hoewel volgend weekend pas het grote geld wordt verdeeld in het CSI3* weekend, nemen nu al talrijke topruiters deel aan de internationale wedstrijden. Daaronder zelfs twee olympisch kampioenen. Naast Jeroen Dubbeldam rijdt ook olympisch kampioen eventing, Michael Jung uit Duitsland mee.

ICNN Drachten biedt ook een podium voor de landelijke ruiters met op vrijdag 16 januari om 18.45 uur de finale klasse M om het Noord Nederlands Springkampioenschap. Op zaterdag om 12.00 uur wordt de finale klasse Z verreden. Zowel op vrijdagavond als zaterdagavond is er een afterparty met een DJ op het Fries Congrescentrum Drachten. Tijdens dit weekend is de toegang elke dag gratis.

Meer info: www.icnndrachten.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *