27 november 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

Spannende sport was er vanavond op Jumping de Achterhoek in de L-finale om de Louis Venhorst Fourage Trophy met deelnemers uit Gelderland en Overijssel. Valerie Vaanholt ging als eerste van start in de barrage en dook na hindernis twee niet rechtsaf, maar linksaf om zo snel mogelijk bij de volgende hindernis te komen. Dat deden de meesten haar niet na en aan het eind was zelfs niemand in staat om de 17-jarige amazone en haar Armani (Wolfgang x Burggraaf) te kloppen. Joanne Kral kwam nog het dichts in de buurt met Coco Chanel RV (v. Silverstone). De derde deken ging naar Julian Kok met de vijfjarige Everytime EBH (v. Diamant de Semilly).

Als extra prijs won Valerie Vaanholt twee ton aan Duits kruidenhooi, beschikbaar gesteld door Louis Venhorst Fourage. “Dus als mijn paard straks dik is, dan weet je waarvan”, lacht de tweevoudige Twente Cup winnares bij de pony’s. Voorlopig heeft ze genoeg hooi, aangezien Armani haar enige paard is.

Klik hier voor de website van Louis Venhorst Fourage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *