25 november 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen, Veilingen

Afgelopen week werd de hengst Holy Fee (Vleut) goedgekeurd in Oldenburg en afgelopen weekend lieten zijn oudere voorgangers goede resultataten zien tijdens diverse internationale wedstrijden in Europa. Zo zagen we onder ander paarden terug in de 2* van Kreuth (GER), de 1* en 3* in Parma (ITA), de Junioren wedstrijd in Neeroeteren (BEL) en zelfs in Baku (AZE).

De meest in het oog springende resultaten waren wederom die van Arc de Triomphe (Triomph de Muze) met Frank Schuttert. Voor de derde week op rij lieten ze zien in goede vorm te zijn. Ze behaalden een 5de plaats in het 1.50m in Parma Italië. Ook Bonne Chance CW (Baloubet du Rouet) met de Zwitserse top amazone Jannika Sprunger lieten goede resultaten zien. De Franse amazone Louise Tachet was een keer 3de en 8ste met haar This Lux (Lux) tijdens de Junioren wedstrijd in Neeroeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *