24 november 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen, Veilingen

We hebben twee opvallende meldingen over paarden die verkocht zijn op de Sale of the Rising Stars! Deen (Phin Phin x Tangelo van de Zuuthoeve) won afgelopen week tijdens Jumping Indoor Luttenberg de rubriek voor zes- en zevenjarigen met Willem Greve, terwijl Embassy M (Warrant x Lord Z) uitverkoren is om geveild te worden in de springpaardenveiling van Holger Hetzel.

De veiling van Holger Hetzel vindt op woensdag 3 december plaats in het Duitse Goch en trekt jaarlijks 600 potentiële kopers van over de hele wereld. De paarden moeten aan zeer hoge eisen voldoen en Embassy M, die nu Chocolate Chip heet, voldoet daar op alle fronten aan. De vijfjarige ruin laat alle springvermogen van de wereld zien. Kortom, kopen op Sale of the Rising Stars kan dé investering voor de toekomst zijn!!!

Klik hier voor de veilingvideo van Embassy M

Foto Embassy M @ Maik Wallrafen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *