18 november 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

Bij de vierjarigen paarden in de GMB-springcompetitie zijn er twee hoofdrolspelers die alle anderen tot nu toe het nakijken geven. Zoï Snels met Finalist Fortuna en Anne-Lotte Tijhuis met Fenomenal TL doen niet voor elkaar onder in deze competitie. Afgelopen weekend ging Tijhuis vanuit Bathmen met de overwinning op zak naar huis.

Juryleden Bjorn Egberink en Jan Gohl gaven Fenomenal TL een 8,2 voor vermogen en techniek en een 7 voor het rijden. Daarmee behaalde de schimmelmerrie de tweede overwinning in de competitie, nadat eerder in Denekamp gewonnen werd.

Zoï Snels won de editie in Laag-Soeren en was 3e in Denekamp.  Snels moest in Bathmen genoegen nemen met een gedeelde tweede plek. Net als Rens Rovers met de Numero Uno-zoon Famous Felix OMHG kreeg Finalist Fortuna een 7,8 en een 7,5.

Bij de vijfjarige paarden ging de winst naar Michael Kearins met eveneens een Numero Uno-nazaat Emymolga. Chantal Leusink werd tweede met Edeling (v. Zento). Leusink behaalde wel de winst bij de zes- en zevenjarige springpaarden. Op Caswittinger (v. Wittinger VDL) reed ze met een supersnelle barragerit de concurrenten op afstand.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Horses

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *