17 november 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen, Veilingen

Afgelopen weekend stond de CSI3* van Maastricht in de agenda van veel internationale topruiters. Ruiters als Sergio Alvarez Moya, Jeroen Dubbeldam, Jos Lansink, Jessica Kürten en John Whitaker kwamen met hun beste paarden naar het MECC. Behalve deze routiniers kwamen er ook een aantal jonge talenten aan de start, twee van deze jonge ruiters deden mee met paarden die op de Veulenveiling geveild zijn.

Michel Hendrix had de goedgekeurde hengst Bustique (Indoctro) mee en was succesvol in het 1.40m. Net als vorige week waren Arc de Triomphe (Triomph de Muze) en Frank Schuttert in vorm. Ze wonnen de Audi Prijs, een rubriek over 1.50m.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *