22 november 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

De selectiewedstrijden voor de finales om de Louis Venhorst Fourage Trophy zijn allemaal verreden. Dat laatste vond donderdag 20 november in Luttenberg plaats, opnieuw goed voor acht finalisten in de klasse L en M. Er gaat een finaleticket naar:

Klasse L
1. Frank Buitenhuis, Eristoff (Wittinger VDL)
1. Jan Tippe, DW-Lordina (Wittinger VDL)
2. Frank Buitenhuis, Enoamirette (Padinus)
2. Jan Diepman, Dutch Boy (Carthino Z)
Klasse M:
1. Jan Diepman, Verity (Koriander)
1. Lennard de Boer, El Salvador (Zapatero VDL)
2. Judith Vetker, Espoir (Zirocco Blue VDL)
2. Karim Fares, Diva (Lupicor)
Zodra alle inschrijvingen binnen zijn, komt de startlijst online opwww.jumpingdeachterhoek.nl. Tijdens de finales is er niet alleen prijzengeld te verdienen, maar ook twee ton aan Duits kruidenhooi en een deken voor de winnaar! Dit alles gesponsord door Louis Venhorst Fourage!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *