5 oktober 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Nieuws, Springen

De ene na de andere prijs sleept Maureen Bonder op CSI Salland binnen. Ook vanochtend, zondag, heeft zij weer een foutloos parcours en barrage afgelegd binnen een scherpe tijd. Maureen Bonder was 0,24 seconden sneller dan de eveneens succesvolle Suus Kuyten op Wellington Times (v. Londontimes) en wint daarmee de 1.25m Outdoor Gelderland Prijs. Het was de derde zege met de kwaliteitsvolle Bridgestone RV (Silverstone x Indoctro).

De topdrie werd aangevuld door CSI Salland ambassadrice Dominique Roelofsen met Capri Rubertha R (Wender R x Germus R). Fred van Straaten werd vierde op Donnalier HS (Numero Uno x Cavalier), voor Kimberley Winsingh op Argentea (Argentinus x Respect). 

Klik hier voor de uitslag van de 1.25m Outdoor Gelderland Prijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *