3 oktober 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Nieuws, Springen

De tweede dag van CSI Salland begon vanochtend om 11.15 uur met de Harry’s Horse Prijs op 1.20m niveau. Jesper Romp, stalruiter van de BWG Stables, won de rubriek met ruim drie seconden verschil ten opzichte van de nummer twee. Hij reed met Vive la Vie (Emilion x Wellington), die in eigendom is van de Blue Spruce Farm.

Tweede werd Stefanie Heins met Dyantha V  (Lupicor x Furore), voor de succesvolle Duitser Thomas Brandt met Candida S (Cayado x Limbus). De vierde prijs ging naar Jeroen Schepers met Crazy Quick Z  (Cracky Z x Carnus). Conor Drain werd vijfde met Cibalia (Numero Uno x Silvio II).

Klik hier voor de uitslag van de 1.20m Harry’s Horse Prijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *