30 oktober 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

Euregio Indoor Denekamp was op zondag 26 oktober de derde selectiemogelijkheid voor de Louis Venhorst Fourage Trophy die tijdens Jumping de Achterhoek plaatsvindt. Deze finales worden in de klasse L en M verreden en de topvier in selectiewedstrijden krijgt hiervoor een ticket.

In de klasse L in Denekamp gingen de finaletickets naar de Duitse amazone Gaby Gülink met Agina en Manon Damhuis met Miss Eowyn. Amber Snoek met Delina en TessaOosterbroek met Tuinpoint Zariska wisten zich eveneens te plaatsen.

In de klasse M won Veronique Morsink met Dakina II en daarmee een startbewijs. Dat geldt ook voor de nummer twee Marlies Pepping met Downing Street. Derde en vierde waren hier Ellemijn Ensink met Worthy Boy en Henk Vreman met Dolce Vita.

De volgende selectiewedstrijden vinden plaats in:
Laag Soeren (zondag 16 november)
Twente Ruiterdagen Saasveld (zondag 16 november)
Jumping Indoor Luttenberg (donderdag 20 november)

Klik hier voor meer info over de Louis Venhorst Fourage Trophy 2014

 Klik hier voor een video over het Duits Kruidenhooi van Louis Venhorst

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *