2 oktober 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

Springamazone Fabienne Roelofsen uit Raalte, dochter van CSI Salland hoofdsponsor Jonny Roelofsen van Roelofsen Horse Trucks, ging uitstekend uit de startblokken op CSI Salland. Ze won de tweede rubriek, de EQ International Prijs (CSI2*) op 1.30m niveau met haar supersnelle Hallo Hallo (Hinault x Calvados).

Fabienne Roelofsen bleef een flinke seconde voor op de ook al zo snelle ruiter Michiel Brusse met Chardon (Darco x Indoctro). Voor de Amerikaan Andrew Ramsay en Lilly zat er een derde prijs in. Suus Kuyten finishte als vierde met Osaka (Clooney x Accarat), die ze afgelopen zomer kocht in de executieveiling van Stal Eurocommerce.

Klik hier voor de uitslag van de 1.30m EQ International Prijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *