2 oktober 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

Zweden aan zet in de 1.35m De Graafhorst Prijs op de eerste dag van CSI Salland. Daniel Zetterman won deze proef met Jolly Joker (Jazz Time x Wolkenstein II), die volledig dressuur (!) gefokt is. Dominique Roelofsen, ambassadrice van CSI Salland, reed een topronde met Ardenta (Carento x Peter Pan) en werd tweede. De zeer getalenteerde Britse amazone Jessica Mendoza reed zich in de topdrie met Falballa de Messitert (Toulon x Calypso III).

Drenthe werd vertegenwoordigd door Albert Zoer (4e) met Cardoso (Lupicor x Ahorn) en Maureen Bonder (5e) op Velcaro (Elcaro x Tangelo van de Zuuthoeve). Liza Tiebot uit Olst pakte de zesde prijs mee met At Last (Tampa x Amethist).

Klik hier voor uitslag van de 1.35m De Graafhorst Prijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *