2 oktober 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

Het is zijn vijftiende internationale overwinning dit jaar en vorig jaar was hij ook al zo succesvol op CSI Salland. Robert Vos uit Wierden won vanavond de 1.40m Guts Communication Prijs met Wilco B (Nassau x Jasper). Maureen Bonder pakte de tweede prijs mee met haar toppaard Alex (Arpeggio x Mon Cheri), nadat ze begin van de middag al het 1.20m springen had gewonnen.

De derde prijs gaat met Michael Van Den Bosch mee naar België na een toprit op Zirano (Indoctro x Calvados). Knap vierde werd Albert Zoer met de opvallend gekleurde Charlie Chaplin, terwijl Ibrahim Bisharat uit Jordanië vijfde werd op Fraulein (Kashmir van Schuttershof x Flemmingh).

Klik hier voor de uitslag van de 1.40m Guts Communication Prijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *