3 oktober 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

De enige ruiter die haar taak in de 1.35m De Paardenkrant Prijs onder de 50 seconden volbracht, was Suus Kuyten die gisteren ook al in vorm was met Osaka (v. Clooney). Het voormalig springpaard van Stal Gevi/Eurocommerce kreeg ze via de executieveiling in handen en in no-time wist ze daar een goede combinatie mee te vormen.

Michael Van Den Bosch werd tweede met Uran (Rupie Star x Concorde), voor Maureen Bonder met Velcaro (Elcaro x Tangelo). Andrew Ramsay meldde zich voor de vierde prijs met Woitcek (Calvados x Gran Corrado). Michiel Brusse werd vijfde met Chardon (Darco x Indoctro).

Klik hier voor de uitslag van de 1.35m De Paardenkrant Prijs

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *