20 oktober 2014

Door:

Categorieën: Concoursen, Springen

Op de eerste selectiewedstrijd van de GMB competitie voor jonge springpaarden in Denekamp waren het twee dames die de koppositie veroverden bij de vierjarige talenten. Anne-Lotte Tijhuis kreeg met Fenomenal TL (v. Singapore) de hoogste punten (8,2) voor techniek en vermogen en won met daarmee de proef in Denekamp. Nienke van Roekel reed Coral Estate Full Speed (v. Arthos R) met twee achten naar een keurige tweede plaats in het klassement.

Bij de vijfjarigen moest een barrage het podium bepalen. Maar lieft dertig foutloze combinaties reden hun barrage, waarin Maikel Vaanholt met Cindy (v. Crawford) veruit de snelste was. Julian Kok met Everytime EBH (v. Diamant de Semilly) werd tweede op een seconde achterstand.

Er waren ook veel foutlozen in de competie voor zes- en zevenjarige paarden. Deze werd gewonnen door Pim Mulder met Sterrehof’s Quidam’s Corrado (v. Quidam de Revel). Michael Kearins, die net als Mulder in deze rubriek drie paarden aan de start bracht, werd in het zadel van Cogo Nuts (v. Oklund) fraai tweede.

Klik hier voor de uitslag van de 4-jarigen.
Klik hier voor de uitslag van de 5-jarigen.
Klik hier voor de uitslag van de 6- en 7-jarigen

bron: horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *